Ексклюзиви
четвер, 31 травня 2007 13:07

"Манчестер Юнайтед" придбав Нані та Андерсона за 50 мільйонів євро

  Нані
Нані

За останні два дні чемпіон Англії "Манчестер Юнайтед" придбав двох футболістів, яких вважають одними з найперспективніших у світовому футболі, повідомляє www.manutd.ru.

У ніч з вівторка на середу, 30 травня, представники "Манчестер Юнайтед" досягли принципової угоди з керівництвом лісабонського "Спортінга" щодо переходу португальського півзахисника Нані, 20 років.

У офіційній заяві клубу мовиться:

- "Манчестер Юнайтед" дуже радий повідомити про те, що досяг принципової угоди про перехід Нані. Ми погоджували особисті терміни контракту і він буде офіційно оголошений гравцем клубу після проходження деяких формальних процедур, що включають медичне обстеження.

Нані, який народився у португальській Амадорі, вихованець юнацької школи "Спортінга". За основний склад вперше зіграв у 18 років. У сезоні 2006/07 в чемпіонаті Португалії провів 29 матчів, в яких забив п"ять м"ячів.

Наступного дня "манкунінці" погодили терміни особистого контракту з гравцем португальського "Порту", бразильцем Андерсоном, 19 років, який грає на позиції атакуючого півзахисника, хоча може зіграти і на інших позиціях в центрі поля.

- Ми погоджували особисті терміни контракту і він буде офіційно оголошений гравцем клубу після проходження деяких формальних процедур, що включають медичне обстеження, - говориться в офіційній заяві "Манчестер Юнайтед".

Андерсон, який перейшов в "Порту" з бразильського "Греміо" в грудні 2005 року, зіграв проти "Манчестер Юнайтед" в рамках перед сезонного турніру в Амстердамі, де його гра дуже сподобалась представникам "манкуніанців".

Швидкий і технічний Андерсон викликаний в збірну Бразилії для участі в Кубку Америки, який пройде у Венесуелі в наступному місяці.

Представники "Спортінга" стверджують, що лідер лісабонського клубу обійдеться "МЮ" в 25,5 мільйонів євро. Португальські джерела повідомляють, що Андерсон коштуватиме "Червоним Дияволам" приблизно стільки ж.

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Юнайтед" придбав Нані та Андерсона за 50 мільйонів євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути