четвер, 15 травня 2008 09:41

"Майки заготували, а шампанське шукаємо по всьому стадіону"

"Майки заготували, а шампанське шукаємо по всьому стадіону"

Форварда "Зеніту" Андрія Аршавіна визнали найкращим гравцем фіналу Кубка УЄФА. Десятий номер пітерського клубу взяв участь в обох гольових атаках, а також сам міг забити два м"ячі у ворота "Рейнджерс".

- Чому не радію? Ми залишили емоції на полі, зараз спад. Думаю, в готелі буде бурхлива ніч. Звичайно, наллємо по стаканчику спиртного. Напевно, шампанське буде теж, - сказав Андрій Аршавін. - Майки-то заготували, а ось шампанське по всьому стадіону шукаємо. А потім - на літак. Сподіваюся, в Пітері нас чекатимуть уболівальники.

- Що скажете про гру шотландців?

- "Рейнджерс" грав, як ми чекали. Ми діяли повільно. Здивувався, коли дізнався, що суперник до перерви жодного разу не пробив по воротах. У другому таймі спробували діяти швидше, мене попросили брати ініціативу на себе. Дивно, але не вистачало свіжості, не знаю, чому. Денисов молодець, забив, виконав великий об"єм роботи. А потім була красива комбінація, яка привела до другого голу.

- У вас були два непогані моменти...

- Так, причому за рахунку 0:0. На першій хвилині дуже просто зіграв - м"яч звалився. У другому таймі мені не вистачило сили, так що захисник встиг повернутися у ворота і вибити м"яч.

- На перших хвилинах було видно, що суперник не зміг відразу підстроїтися під "Зеніт". Розраховували забити швидкий гол?

- Звичайно, бажано було забити, але такої установки не було. Просто важливо було провести гол. Ми боялися небезпечних контратак "Рейнджерса". Раді, що захист не дозволив майже нічого створити суперникові. А моменти бувають завжди, слава богу, що у них все так закінчилося. І коли вони в черговий раз не забили, зрозумів, що все - перемога буде наша.

"Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «"Майки заготували, а шампанське шукаємо по всьому стадіону"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути