четвер, 07 серпня 2008 09:41

"Луценко зіграв не найкращим чином" - Сьомін

Хід матчу з "Дрогедою" прокоментував головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін.

- Ми контролювали хід гри впродовж практично всього матчу. Але, як виявилось, в останні хвилини ми погано зреагували на дві заміни, коли у ірландців на поле вийшли два високорослі гравці, які могли забити переможний для гостей м"яч. У нас знову ж таки проблеми з реалізацією моментів, а також невпевнені дії при навісах. Та й Луценко зіграв не кращим чином. Проте, добре те, що добре кінчається. Ми пройшли в наступний кваліфікаційний раунд, і надалі вестимемо підготовку до матчів зі "Спартаком".

- Головний тренер "Дрогеди" відзначив неповагу з боку "Динамо", а також те, що саме його команда повинна була виходити в наступний раунд. Ви згодні з думкою ірландця?

- Це його думка, і вона дуже спірна. Ми повинні були в першому матчі забивати мінімум п"ять м"ячів, так само і в цьому матчі мали достатньо голевих моментів. Звичайно, в певних моментах успіх був на нашій стороні - особливо в кінцівці матчу.

- Той стиль гри, який "Динамо" демонструвало сьогодні, - це був спеціальний тактичний хід, щоб ввести в оману тренера "Спартака"?

- Я так розумію, ви це говорите з гумором.

- Гумору тут не місце.

- Такого завдання не ставилося, а в окремих епізодах зіграли невдало.

- Чи можна назвати цю гру гіршою під вашим керівництвом?

- Я б не говорив так. Та й "Дрогеда" не є командою низького рівня. Ірландці були фізично підготовлені дуже добре, сильні духом. Вчора, наприклад, шотландський "Рейнджерс" за сумою двох матчів програв литовському "Каунасу", і припинив боротьбу в єврокубках. Тому не треба нас сильно критикувати, оскільки у результаті ми пройшли в наступний етап. А надалі удосконалюватимемо свою гру.

- До матчу з "Дрогедою" ви відмовлялися говорити про "Спартак". Зараз можете оцінити сильні і слабкі сторони майбутнього суперника?

- Головна сила "Спартака" в атаці - це Роман Павлюченко. Також команда добре грає в повітрі при виконанні стандартних положень. І, звичайно, не можу не відзначити гру воротаря Стіпе Плетікоси.

- Що ви подумали, коли на останніх секундах матчу м"яч котився уздовж лінії воріт?

- Все відбулося настільки швидко, що я не встиг ні про що подумати.

Football.ua

Зараз ви читаєте новину «"Луценко зіграв не найкращим чином" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути