середа, 18 липня 2007 20:53

"Локомотив" завдав "Химкам" першої домашньої поразки в сезоні

Московський "Локомотив" в середу завдав підмосковним "Химкам" першої в сезоні домашньої поразки у винесеному матчі 19-го туру чемпіонату Росії по футболу. Зустріч двох середняків турнірної таблиці завершилася з рахунком 2:1 на користь команди Анатолія Бишовця.

Залізничникам вдалося скористатися помилкою господарів поля при спробі створити штучне положення "поза грою" на 33-ій хвилині зустрічі, і Драман Траоре холоднокровно закотив м"яч в порожні ворота після відмінного пасу Романа Концедалова.

На 69-ій хвилині Пеліццолі не вийшов на перехоплення навісу Тіхонова з кутового, і Олександр Антіпенко у високому стрибку завдав точного удару головою в кут воріт - 1:1.
Зустріч котилася до нічийного закінчення, але на четвертій доданій хвилині невдалі дії захисників "Химок" привели до того, що воротар господарів Роман Березовській опинився віч-на-віч з бразильським захисником "Локо" Родольфо, і легіонер приніс своїй команді перемогу, яка вивела гостей на 5-е місце в турнірній таблиці.

Для "Химок" ця поразка стала першою на своєму полі цього сезону: у семи матчах першого круга підмосковна команда здобула удома три перемоги і чотири рази зіграла внічию, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «"Локомотив" завдав "Химкам" першої домашньої поразки в сезоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути