вівторок, 04 березня 2008 10:33

"Кінг поставив на Пітера і робитиме все для його перемоги"

"Кінг поставив на Пітера і робитиме все для його перемоги"

Чемпіон світу за версією (WBC) Олег Маскаєв дав коментар до поєдинку проти нігерійця Семюеля Пітера.

- Останній тиждень перед боєм традиційно відновлювальний - навантаження спадають, щоб до бою підійти в оптимальній формі і не отримати травму в останню мить, – сказав Маскаєв в інтерв"ю "Спорт день за днем". - Це була, мабуть, найтриваліша в моїй професійній кар"єрі підготовка, яка продовжувалася майже три місяці. Я знаходжуся в оптимальній фізичній формі. Перешкодити мені вийти на ринг можуть тільки витівки Дона Кінга, який викупив право на наш бій з Пітером. Він мутить воду і грає у свою гру. У нас з ним старі рахунки. Нагадаю, мій промоутер Деніс Раппапорт двічі зустрічався з ним в суді і обидва рази вигравав судові тяжби. Зараз же ситуація наступна: Дон Кінг поставив на Пітера і робитиме все для того, щоб нігерієць переміг 8 березня.

Маскаєв також зізнався, що був неприємно здивований перенесенням бою у Канкун.

- Для нашої команди Мексика - невідомий ринок. Не знаємо, чого чекати від цього перенесення. Побоюємося суддівської упередженості. Враховуємо і той факт, що у Дона Кінга до цих пір залишився великий вплив на керівництво Усесвітньої боксерської ради. Тому особисто я був би набагато спокійніший, якби поєдинок пройшов у США, Європі або Росії, – заявив боксер у відповідь на питання про несправедливе суддівство.

Газета.ru

Зараз ви читаєте новину «"Кінг поставив на Пітера і робитиме все для його перемоги"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути