пʼятниця, 29 лютого 2008 10:42

"Вони вже назвали Пітера переможцем"

Промоутер чемпіона WBC у надважкій вазі Олега Маскаєва Денніс Раппапорт стурбований можливою упередженістю офіційних осіб до свого підопічного в бою проти тимчасового володаря чемпіонського титулу Семюела Пітера, який відбудеться 8 березня в Канкуне, Мексика.

Зараз у суді розглядається позов команди Маскаєва до Всесвітньої боксерської ради, що стосується ряду питань, у тому числі, і розподілу призового фонду в бою з Пітером. Раппапорт, вказавши на наявний конфлікт інтересів, попросив керівництво WBC передати повноваження за призначенням рефері і суддів на цей бій третій стороні. Проте президент WBC Хосе Сулейман відхилив це прохання. Окрім цього, Раппапорт опинився украй незадоволений недавнім прес-релізом WBC, в якому було написано буквально наступне: "Семюел Пітер прибуде до Мексики за п"ятнадцять днів до свого поєдинку проти Олега Маскаєва для того, щоб стати єдиним власником чемпіонського поясу WBC".

- Вони вже назвали його переможцем, — сказав Раппапорт. — Чого вони чекають від нас? Щоб ми вийшли на бій чи щоб просто принесли їм пояс? Зважаючи на всі ці обставини, схоже, що ми прямуємо в лігво лева. Ми хочемо, щоб поєдинок проходив у чесній боротьбі, коли умисні порушення правил присікаються. Якщо Пітер почне порушувати правила, Олег не буде це покірливо зносити, і все може погано закінчитися. Ми сподіваємося, що вони знайдуть кого-небудь, хто зможе контролювати дотримання правив.

За інформацією Раппапорта, рефері поєдинку стане Гвадалупе Гарсія, який обслуговував попередній бій Маскаєва проти Пітера Охело, а суддями будуть Герман Куевас, Кен Моріта і Даніель Ван де Віллі. Втім, не дивлячись на всі обставини, Раппапорт упевнений в Олегові Маскаєву.

- Олег ніколи не був у кращій формі. Пітеру доведеться прокинутися 9 березня і зрозуміти, що це був його власний кошмар, в якому його побили минулої ночі, — сказав Раппапорт, натякаючи на прізвиську Пітера "Нігерійський кошмар".

allboxing.ru

Зараз ви читаєте новину «"Вони вже назвали Пітера переможцем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути