четвер, 11 червня 2009 13:55

"Карпати" і "Металіст" махнуться з "Шахтарем" футболістами

"Карпати" і "Металіст" махнуться з "Шахтарем" футболістами

За інформацією ПРО ФУТБОЛ-у, ще один володар Кубка УЄФА може поповнити ряди харківського "Металіста". Клуби ведуть переговори по трансферу 23-річного українського голкіпера Богдана Шуста.

Сам гравець не раз висловлював своє бажання змінити команду: "Після закінчення сезону обговорю свою подальшу долю з керівництвом клубу. Наполягатиму, щоб мене відпустили в іншу команду. Хочу стабільно грати в Прем"єр-лізі, мати ігрову практику".

Раніше повідомлялося про зацікавленість харків"ян в покупці нападаючого Селезньова, а "Шахтар" виявляв цікавість до персони бразильського форварда "Металіста" Джексона Коельо.

За інформацією Football.ua "Шахтар" і "Карпати" ведуть переговори щодо переїзду в Донецьк ключового виконавця львів"ян Василя Кобіна.

В обмін на нього віце-чемпіон України готовий запропонувати зелено-білим декількох гравців. Серед них фігурує і Володимир Єзерський, яким активно цікавиться "Металіст". До речі, сам 33-річний футболіст зараз у Львові, куди він привіз виграний його клубом Кубок УЄФА.

Спортивний директор львівських "Карпат" Степан Юрчишин прокоментував для turnir.com.ua інформацію про зацікавленість донецького "Шахтаря" в послугах Василя Кобіна.

Про інтерес до Кобіна

- Дійсно, донецький клуб проявляє інтерес до Кобіна. Проте до офіційних переговорів справа поки не дійшла. Це поки все, що я можу сказати. Детальнішу інформацію чекайте до понеділка.

Про перехід до "Карпат" Єзерського

- Політика нашого клубу направлена на те, щоб повернути в команду гравців, які раніше вже виступали за "Карпати". Це стосується і Єзерського, і Шуста. "Карпати" та і я особисто дуже хочу щоб ці хлопці знову наділи нашу форму, тим паче, що вони мають проблеми з ігровою практикою в Донецьку. Проте, одного нашого бажання тут мало. А ось чи хочуть Вова і Богдан знов повернутися в "Карпати" - ми поки точно не знаємо. Але, впевнений, незабаром ми отримаємо відповідь на це питання.

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" і "Металіст" махнуться з "Шахтарем" футболістами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути