середа, 10 червня 2009 11:38

Маркевичу для підсилення "Металіста" потрібні 5-6 новачків

Маркевичу для підсилення "Металіста" потрібні 5-6 новачків

Наставник "Металіста" розповів про можливий трансфер Жажі і планах на передсезонну підготовку.

Мирон Маркевич:

- Фінансові апетити Джексона зросли. Виникла складна ситуація. Якщо ми задовольнимо запити Коельо, в команді може виникнути дисбаланс зарплат. А такі невідповідності можуть негативно позначитися на мікрокліматі всередині команди.

Але на даний момент з його переходом в "Шахтар" нічого не вирішено. Йдуть переговори. Причому Джексоном цікавляться не тільки гірники, але і декілька європейських клубів. Варіант з переходом Жажі виник раптово - це трапилося буквально 2-3 дні тому. Наскільки я розумію, у бразильця з"явилося бажання змінити команду.

- За даними німецького порталу transfermarkt.de, вартість Коельо складає 6 мільйонів євро. На ці гроші можна купити 3-4 непоганих гравців.

- Безумовно, нам потрібно зміцнюватися і оновлювати команду. У ідеалі хотілося б узяти в команду 5-6 нових гравців. Президент клубу Олександр Ярославський теж чудово розуміє, що "Металіст" потребує посилення.

- Ви вже визначилися, де проведете збори після виходу з відпустки?

- Спочатку тренуватимемося на базі моєї школи у Винниках, а потім повернемося до Харкова, де 10 липня повинна бути здана нова база клубу. Навіщо витрачати гроші на зарубіжні виїзди? Адже поля ідеальні для роботи і у Винниках, і в Харкові.

За матеріалами "БЛИК", Football.ua

Зараз ви читаєте новину «Маркевичу для підсилення "Металіста" потрібні 5-6 новачків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути