субота, 13 березня 2010 19:29

"Карпати" і "Арсенал" влаштували гольовий трилер у Львові

"Карпати" і "Арсенал" влаштували гольовий трилер у Львові

На засніженому полі стадіону "Україна" "Карпати" та "Арсенал" видали суперматч з інтригою, якій позаздрив би сам старий Хічкок. Останнім часом львів"яни демонструють видовищну гру - можливо, найбільш видовищну в Україні. Але й "Арсенал" з приходом Грозного став грати яскравіше.

У першому таймі саме кияни виглядали краще, і гол Шахова став цілком логічним результатом хай невеликої, але переваги. У грі було багато пристрасті і боротьби, але довгий час суддя обходився без карток - бо при всьому цьому, гра була чистою.

"Карпатам" вдалося відігратися до перерви (при цьому не було зараховано ще один їхній гол - суддя зафіксував офсайд, і, схоже, помилково). А після перерви господарі, як на крилах, понеслися вперед. І незабаром Артем Федецький, бомбардирські якості якого явно недооцінили в Донецьку, вивів "Карпати" вперед.

Здавалося б, тут-то "Арсеналу" і кінець. Але кияни знайшли в собі сили переломити хід матчу, забивши два голи поспіль. Особливо красивий був гол вдався Максиму Шацьких зі штрафного. Вийшовши вперед, "Арсенал" відійшов назад, усіма силами намагався відстояти перемогу. Але нинішні "Карпати" б"ються до останньої краплі крові! І вже в компенсований час, Ткачук, який вийшов на заміну, ударом з-за меж штрафного майданчика підвів підсумок цього матчу, в якому команди були гідні один одного.

"Карпати" - "Арсенал" - 3:3 (1:1)

Голи: Шахов (20), Батіста (41), Федецький (59), Шоава (68), Шацьких (73), Ткачук (91)

"Карпати": Тлумак, Мілошевіч, Ощипко, Федецький, Годвін (Ткачук, 82 "), Кожанов, Худоб"як, Голодюк, Кополовець (Гурулі, 30"), Тубіч, Батіста (Зеньов, 62 ")

Запасні: Мартищук, Мисак, Петрівський, Тарасенко

Арсенал: Рева, Шершун, Шоава, Єщенко, Хомин (Євсєєв, 60 "), Захаревич, Богданов, Данилов, Шахов, Мазілу (Закарлюка, 92"), Шацьких (Коркішко, 85 ")

Запасні: Комарицький, Матюхін, Міколюнас, Біто

Попередження: Тубіч 72 "- Хомин 56", Богданов 57 "

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" і "Арсенал" влаштували гольовий трилер у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути