середа, 03 червня 2009 10:40

"Кака перейшов у "Реал" за 65 млн євро" - Marca

"Кака перейшов у "Реал" за 65 млн євро" - Marca

"Мілан" і "Реал" досягли домовленості про перехід півзахисника італійської команди Кака в королівський клуб. Вартість трансферу складе 65 мільйонів євро.

Як повідомляє Marca, Кака буде представлений як гравець "Реала" вже наступного тижня. Контракт з футболістом розрахований на 5 років. Іспанцям залишилося лише узгодити деякі деталі з батьком Кака, але операцію вже можна вважати здійсненою такою.

Трансфер був узгоджений за підсумками тривалих переговорів учора увечері в Мадриді, в яких взяли участь віце-президент "Мілана" Адріано Галліані, батько Кака Боско Лейте, а також президент "Реала" Флорентіно Перес.

За даними іншої іспанської газети, AS, чиста зарплата бразильця в "Реалі" складе 9 мільйонів євро в рік, а права на використання образу футболіста в рекламі, ЗМІ та різних акціях будуть поділені порівну між королівським клубом і гравцем.

Президент італійського "Мілана" Сільвіо Берлусконі підтвердив, що клуб домовився з "Реалом" про перехід півзахисника Кака в Королівський клуб.

"Реал" запропонував велику суму за Кака, і нам було важко відмовитися від цієї пропозиції", - заявив власник "Мілана".

Взимку Кака відмовився від переходу до "Манчестер Сіті" за 100 мільйонів євро.

Новий президент "Реала" Флорентіно Перес, який повернувся на цей пост 1 червня, вже привів в клуб нового головного тренера - чилійця Мануеля Пеллегріні. Крім того, в "Реал" повернувся колишній гравець команди Зінедін Зідан, який тепер буде одним з радників президента.

Перес був президентом "Реала" з 2000 по 2006 рік. У той час клуб придбав таких футболістів, як Луїш Фігу, Зідан, Роналдо і Майкл Оуен, а команду називали "галактікос".

За матеріалами Лента, Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Кака перейшов у "Реал" за 65 млн євро" - Marca». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути