пʼятниця, 29 травня 2009 15:08

Перес знайшов для "Реала" нового тренера

Перес знайшов для "Реала" нового тренера

Головний претендент на пост президента мадридського "Реала" Флорентіно Перес після обрання на цю посаду приведе на пост головного тренера чилійця Мануеля Пеллегріні, повідомляє AFP з посиланням на іспанську радіостанцію CadenaSer.

Перес був президентом "Реала" з 2000 по 2006 роки, а в його перемозі на виборах, які відбудуться 1 червня, мало хто сумнівається.

55-річний Пеллегріні довгий час працював з чилійськими і аргентинськими клубами, а в 2004 році очолив іспанський "Вільяреал". Під керівництвом чилійського тренера команда кілька разів виходила в Лігу чемпіонів, а в сезоні-2005/06 дійшла до півфіналу цього турніру.

Сезон-2008/09 "Реал" починав під керівництвом німецького тренера Бернда Шустера, але в грудні його змінив Хуанде Рамос. У чемпіонаті Іспанії мадридці зайняли друге місце, а в Лізі чемпіонів програли в 1/8 фіналу "Ліверпулю".

За інформацією CadenaSer, першим гучним придбанням "Реала" під керівництвом Переса стане бразильський півзахисник "Мілана" Кака. Трансфер футболіста обійдеться клубу 65 у мільйонів євро. Раніше повідомлялося, що Перес приведе в команду португальця Кріштіану Роналду.

В той час, коли Перес був президентом клубу, "Реал" придбав таких зірок, як Зінедін Зідан, Роналдо, Луїш Фігу та Девід Бекхем, а команду тоді називали "галактікос".

Зараз ви читаєте новину «Перес знайшов для "Реала" нового тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути