четвер, 28 травня 2009 15:59

"Зеніт" може очолити діючий наставник "Реала"

"Зеніт" може очолити діючий наставник "Реала"

"Зеніт" продовжує активно шукати тренера на місце Діка Адвоката, який йде з команди в кінці року.

Ще одним фахівцем, до послуг якого можуть звернутися в Петербурзі, є іспанець Хуанде Рамос. 54-й річний тренер починав євросезон в "Тоттенхемі", звідки був звільнений за низькі результати, а завершував в "Реалі", з яким став другим в іспанському чемпіонаті. Термін угоди з "Реалом" у Рамоса закінчився, і в новому сезоні керувати командою він не буде - клуб після приходу на пост президента Флорентіно Переса (відомого творця команди Галактікос) шукатиме тренера топ-рівня, якого Рамос поки немає.

Рамос відомий як тренер, що любить і вміє працювати з російськими футболістами, - саме він запросив до "Севілью" Олександра Кержакова, а в "Тоттенхем" - Романа Павлюченко.

Слід визнати активність "Зеніту" з пошуком нового тренера логічною і дуже своєчасною. Дік Адвокат, як відомо, з дня на день підпише договір з Королівським бельгійським футбольним союзом - голландець листом вже повідомив президента клубу Олександра Дюкова про те, що піде з клубу після закінчення контракту, який закінчується в кінці цього року.

Логічно, що пітерці прагнуть вирішити тренерське питання влітку, коли на ринку багато вільних тренерів. Взимку це буде зробити значно важче.

Раніше кандидатами на пост майбутнього наставника "Зеніту" називали Юргена Клінсманна і Марко ван Бастена.

За матеріалами "Советский спорт"

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" може очолити діючий наставник "Реала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути