четвер, 16 грудня 2010 11:34

"Як я можу бути в Краснодарі, якщо я тут?" - Кононов

"Як я можу бути в Краснодарі, якщо я тут?" - Кононов

Головний тренер львівських "Карпат" Олег Кононов спростував поширену інформацію про те, що він скоро буде призначений новим наставником "Краснодара", який виступає в першому російському дивізіоні.

"Як я можу бути в Краснодарі, якщо я тут? Я вірю тільки офіційній інформації і всім вам це рекомендую, - сказав Кононов на прес-конференції після вчорашнього матчу Ліги Європи з ПСЖ. - Може, спеціально ведуться спекуляції, щоб вибити з рівноваги і гравців, і керівництво. Ні з ким я контракту не підписував.

У мене контракт з "Карпатами". Це моя особиста справа - продовжувати його чи ні. Все стане відомо, коли з'явиться інформація на офіційному сайті клубу. У цілому можу сказати, що я прикипів до Львова, клубу, команди. Я живу цим".

Нагадаємо, львівські "Карпати" зіграли внічию 1:1 з французьким "Парі Сен-Жермен". Вперше команда Олега Кононова набрала очки на цьому груповому етапі.

Цей матч не мав турнірного значення для обох команд: французи достроково забезпечили собі участь в плей-офф, а львів'яни все одно не піднялися б з останнього місця.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика, ФК "Карпати"

Зараз ви читаєте новину «"Як я можу бути в Краснодарі, якщо я тут?" - Кононов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути