вівторок, 14 грудня 2010 16:36

Худоб'яку соромно закінчувати Лігу Європи без жодної перемоги

Худоб'яку соромно закінчувати Лігу Європи без жодної перемоги

Півзахисник "Карпат" Ігор Худоб'як поділився очікуваннями від майбутнього домашнього матчу Ліги Європи проти французького ПСЖ і проаналізував виступи львівського клубу на міжнародній арені.

"Чи є в мене мотивація на гру з ПСЖ? Однозначно є! Дуже хочу виграти цей матч. Соромно закінчувати груповий турнір без єдиної перемоги. Так, група у нас дуже сильна. Але навіть таким суперникам негоже програвати всі матчі. До того ж це буде остання наша домашня гра у році, тому дуже хочеться зробити подарунок нашим уболівальникам на свята", - сказав футболіст.

"Для нас найважча гра, думаю, була в Севільї. І справа не тільки в рахунку 0:4. Просто іспанці в тій грі зловили кураж, і нам було дуже важко їм протидіяти. Вони класно в тій грі контролювали м'яч, відібрати його у них було майже неможливо", - відзначив гравець львівського клубу.

"Група у нас справді дуже сильна, всі команди європейського рівня. Однак, напевно виділю все ж таки "Боруссію". Саме як команда вона краща, адже індивідуально і в ПСЖ, і в "Севільї" є чимало дуже сильних гравців. А ось командна гра краще поставлена у німців", - додав він.

"Хороші моменти у нас були в кожній грі. Можливо, за винятком останнього матчу в Дортмунді. Чому не реалізували? Знову ж скажу про психологію. Коли ти не віриш у себе, в те, що ти заб'єш, то забити дійсності стає майже неможливо" , - заявив Худоб'як.

"Незважаючи навіть на поразки у Лізі Європи, я вважаю, прогрес в нашій грі є. У всякому разі, у чемпіонаті України ми граємо досить непогано, і результат у нас тут є. Хоча ще недавно багато хто не вірив в те, що ми можемо отримати путівку в єврокубки. Так само і в Європі - не все відразу", - сказав гравець "Карпат".

"Для перемоги у нас повинна бути більша, ніж у них, мотивація. Можливо, вони привезуть не найсильніший склад. Адже завдання виходу з групи ПСЖ вже виконав. Але ми на це не повинні орієнтуватися. Для нас головне, показати свою командну гру і проявити при цьому повну самовіддачу. Тоді можна буде сподіватися на перемогу", - підсумував футболіст.

Нагадаємо, що матч шостого туру групового етапу Ліги Європи "Карпати" - ПСЖ відбудеться в середу, 15 грудня, у Львові. Початок поєдинку - 22:00.

За матеріалами Корреспондент, ФК "Карпати"

Зараз ви читаєте новину «Худоб'яку соромно закінчувати Лігу Європи без жодної перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути