середа, 17 березня 2010 08:32

"Інтер" залишив "Челсі" без Ліги Чемпіонів

"Інтер" залишив "Челсі" без Ліги Чемпіонів

Міланський "Інтер" у рамках матчу-відповіды 1 / 8 фіналу Ліги чемпіонів обіграв в гостях лондонський "Челсі" з рахунком 0:1 і вийшов до наступного раунду турніру.

Гра в Мілані два тижні тому закінчилася також перемогою "Інтера" - 2:1. "Інтер" став єдиною італійською командою, яка пробилася до чвертьфіналу.

У першому таймі йшла практично рівна гра, а в другому активнішим був "Інтер". "Челсі" ніяк не вдавалося зачепитися за м"яч на чужій половині поля, а італійська команда, навпаки, вдало комбінувала біля воріт англійців.

Ця перевага і втілилася в гол: після передачі з правого флангу за спину захисникам, до штрафного майданчика "Челсі" вбіг Ето"О і вдарив у ближній від воротаря кут. Ворота "Челсі" в цій зустрічі захищав третій воротар команди Росс Тернбулл.

Наприкінці зустрічі було багато зупинок через постійні порушення, а один з епізодів у штрафному майданчику "Інтера" закінчився вилученням форварда "Челсі" Дідьє Дрогба.

Ліга чемпіонів

1 / 8 фіналу

Матч-відповідь

Челсі Англія - Інтер Італія - 0:1 (0:0, 0:1)

Гол: 0:1 - Ето"О (78).

"Челсі": Тернбулл, Іванович, Террі, Алекс, Жирков (С. Калу, 73), Баллак (Дж. Коул, 62), Мікель, Лемпард, Анелька, Дрогба, Малуда.

Інтер: Жуліо Сезар, Майкон, Самуель, Лусіо, Дзанетті, Камбьяссо, Снейдер (Маріга, 85), Т. Мотта (Матерацці, 90), Пандєв (Станкович, 75), Ето"О, Міліто.

Попередження: Ето"О (17), Т. Мотта (48), Лусіо (54), Малуда (55), Дрогба (57), Жуліо Сезар (82), Алекс (83), Террі (89).

Вилучення: Дрогба (86).

За матеріалами Лента, Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Інтер" залишив "Челсі" без Ліги Чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути