вівторок, 16 березня 2010 17:30

Матерацці вірить в силу "Інтера", Коул вважає, що міланці - не "Барселона"

Матерацці вірить в силу "Інтера", Коул вважає, що міланці - не "Барселона"

Далеко не основний захисник нерадзуррі, але як і раніше "улюбленець" публіки Марко Матерацці висловив свою думку з приводу сьогоднішнього протистояння "Челсі" та "Інтера".

Матерацці вважає, що ключовим фактором у грі буде єдність і віддача гравців на полі. За словами захисника італійського клубу, їм протистоятиме дуже сильна команда, що прагне реваншу за поразку в першому матчі.

Марко відзначив успішну гру лондонців у Лізі чемпіонів в останні роки, але при цьому відзначив, що "Інтер" впевнений у своїх силах і можливостях.

"Це не буде матч лише Моуріньо, це буде поєдинок "Інтера" Моуріньо. Ми на розраховуємо на Жозе в майбутньому", - сказав Матрікс.

У свою чергу хавбек "аристократів" Джо Коул вважає результат 2-1 на виїзді найвдалішою поразкою, і що виїзний гол лондонців багато чого вирішує.

Коул також провів паралелі з матчем Ліги Чемпіонів "Челсі" проти "Барселони" п"ятирічної давнини.

"Інтер" - сильна команда, але ми  знаходимося у вдалому положенні, а вони не "Барселона". Та "Барселона" була, можливо, найсильнішою командою всіх часів. У них на висоті були Самуель Ето"o і Рональдіньо, Деку зараз на висоті у нас. Можна сперечатися, в якій формі був Хаві, тоді вже з"явився Андрес Ін"єста, ще молодий футболіст. Зараз це зірки світового футболу".

Разом з тим автор другого і третього голів у березні 2005 року вважає, що цей матч не буде схожий на поєдинок з "каталонцями", але впевнений, що буде важко.

За матеріалами football.ua

Зараз ви читаєте новину «Матерацці вірить в силу "Інтера", Коул вважає, що міланці - не "Барселона"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути