понеділок, 15 березня 2010 18:54

"Інтер" хоче купити Кака

Півзахисник "Реалу" Кака, 27 років, може повернутися до Італії. Власник "Інтера" Массімо Моратті пропонує за футболіста 40 млн євро та форварда Маріо Балотеллі.

Кака шість років грав у таборі "Мілана" — найпринциповішого суперника "Інтера". Моратті захоче втерти носа ненависному для нього "Мілану" і відігратися за провальні обміни Пірло та Зеєдорфа — на початку тисячоліття він віддав обох гравців землякам, і ті стали лідерами середньої лінії "червоно-чорних", двічі перемігши в Лізі чемпіонів, про що Моратті тільки мріє.

Відмова від Балотеллі також цілком логічна. 19-річний форвард почав співпрацю з агентом Міно Райолою. Той уміє шантажувати Моратті, вибиваючи для своїх клієнтів надмірні зарплати. Райола веде справи Ібрагімовича та Максвелла — колишні гравці "Інтера" були влітку продані до іспанської "Барселони". У кінці їх італійської кар"єри власник "Інтера" навіть не вітався з футболістами.

Кака ж не потрапив до заявки "Реала" на недільний виїзний матч проти "Вальядоліда". Офіційна причина — травма, неофіційна — конфлікт із тренером Мануелем Пеллегріні. Чилієць замінив Кака в матчі Ліги чемпіонів проти "Ліона", бразилець висловив незадоволення, а його агент у соціальній мережі назвав Пеллегріні телепнем. У "Реалі" президента Флорентіно Переса завжди гравця ставили вище тренера, але найкращий футболіст світу-2007 дійсно поки що не виправдовує надій, перебуваючи в тіні Кріштіану Роналду, Ігуаїна, Гуті та ван дер Ваарта. Можливо, бразилець не може розкритися в компанії "зірок", адже в національній команді, де Кака — головна прима, він грає якісно.

Проте навіть якщо колишній "міланіст" вирішить залишити "Реал", навряд чи він піде до "Інтера" — уболівальники "Мілана" не пробачать відвертої зради своєму улюбленцеві. Ймовірнішим варіантом видається англійський "Челсі" тренера Карло Анчелотті, під орудою якого Кака грав у Італії.

Зараз ви читаєте новину «"Інтер" хоче купити Кака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути