Ексклюзиви
середа, 29 серпня 2007 13:00

"Інтер" відправляє Адріано в Англію: "Арсенал" вже відмовився від гравця

До закінчення трансферної кампанії залишаються лічені дні і міланський "Інтер" прагне знайти новий клуб бразильському нападаючому Адріано, який не входить в подальші плани наставника команди Роберто Манчіні, повідомляє championat.ru.

За інформацією англійських джерел, "нерадзуррі" звернулися до "Арсеналу", але лондонський клуб не виявив зацікавленості в оренді Адріано.

- Мені запропонували Адріано, але він нам не потрібен. "Інтер" запропонував нам узяти його в оренду, а натомість спробував придбати одного з наших гравців. Не хочу називати імен, але йшлося про операцію, в якій я втратив би гравця, на якого розраховую, і придбав би гравця, в якому не зацікавлений, - сказав із цього приводу наставник "канонірів" Арсен Венгер.

Після відмови з"явилася інформація, що нападаючий може перейти до "Манчестер Сіті" за 12 млн. фунтів, повідомляють англійські ЗМІ. Керівництво "городян" вже вступило в переговори з представниками бразильського форварда. Англійці готові платити гравцеві 70 тис.фунтів на тиждень. На Адріано також претендує "Вест Хем", який хоче узяти його в оренду. Проте сам нападаючий виключає подібний варіант.

- Я вже був один раз в оренді в "Пармі" - тоді це було правильним рішенням. На даний момент я не хочу навіть чути про те, щоб знову грати в оренді, де б то не було. Я згоден тільки на офіційний перехід в інший клуб, - заявив Адріано.

У будь-якому випадку, до закінчення "Саги про Адріано" залишилися 3 дні.

Зараз ви читаєте новину «"Інтер" відправляє Адріано в Англію: "Арсенал" вже відмовився від гравця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути