субота, 14 лютого 2009 15:21

"Інтер" та "Мегаспорт" транслюватимуть поєдинки компанії Кличків

"Інтер" та "Мегаспорт" транслюватимуть поєдинки компанії Кличків

Промоутерська компанія братів Кличків K2 East Promotions у 2009 році запланувала провести в Україні десять вечорів професійного боксу, половину з яких транслюватиме телеканал "Інтер", половину - "Мегаспорт". Про це пише сайт К2 з посиланням на генерального директора компанії Олександра Красюка.

"Ми знову проведемо 10 турнірів, але це буде не те ж саме, що в 2008 році. Це буде більш висока якість і боксу, і суперників, і організації. П"ять з цих турнірів будуть транслюватися на телеканалі "Інтер", п"ять - на телеканалі "Мегаспорт", - наводить слова Красюка сайт К2.

K2 проведе в Києві три турніри

"Географія теж буде досить широка. У минулому році ми провели у Києві п"ять турнірів, але в цьому запланували лише три, перший з яких відкриє Устінов", - додав він.

Gazeta.ua нагадує, що 26 лютого у київському Палаці спорту відбудеться масштабний вечір профі-боксу, організований компанією "K2 East Promotions".

Боксерське шоу стане першим із 10 турнірів, запланованих на 2009 рік. Головний поєдинок вечора відбудеться у надважкій категорії. Вакантний титул чемпіона Європи за версією EBA – це континентальне представництво WBA, розіграють супертяжи білорус Олександр Устінов, який є бійцем К2, та українець Максим Педюра. Обидва боксери на профі-ринзі жодного разу не програвали, а більшість поєдинків закінчили достроково. Тож на переконання Устінова, вболівальники можуть не побачити усіх 12 раундів.

Впродовж своєї кар"єри Устінов виходив у ринг і проти чинного чемпіона світу. Рік тому білорус спарингувався з Віталієм Кличком - допомагав старшому з братів готуватися до бою з Джалілем Маклайном.

Зараз ви читаєте новину «"Інтер" та "Мегаспорт" транслюватимуть поєдинки компанії Кличків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути