пʼятниця, 13 лютого 2009 09:00

Клички влаштують киянам видовищний вечір профі-боксу

Автор: boxnews.com.ua
  Олександр Устінов
Олександр Устінов
26 лютого у Київському Палаці спорту відбудеться масштабний вечір профі-боксу, організований компанією "K2 East Promotions".

Боксерське шоу стане першим із 10 турнірів, запланованих на 2009 рік. Головний поєдинок вечора відбудеться у надважкій категорії. Вакантний титул чемпіона Європи за версією EBA – це континентальне представництво WBA, розіграють супертяжи білорус Олександр Устінов, який є бійцем К2, та українець Максим Педюра. Обидва боксери на профі-ринзі жодного разу не програвали, а більшість поєдинків закінчили достроково. Тож на переконання Устінова, вболівальники можуть не побачити усіх 12 раундів.

Впродовж своєї кар"єри Устінов виходив у ринг і проти чинного чемпіона світу. Рік тому білорус спарингувався з Віталієм Кличком - допомагав старшому з братів готуватися до бою з Джалілем Маклайном.

Зі своїх 13 поєдинків 11 Устінов закінчив достроково.

Устінов цікавий не лише як спаринг партнер. Зі своїх 13 поєдинків білорус 11 закінчив достроково. А в останній зустрічі боксер, який був вищим за Устінова на 14 сантиметрів, протримався проти нього аж дві хвилини. Не менш видовищний бій Олександр пообіцяв показати і у четвер 26 лютого у столичному Палаці спорту. Пряму ж трансляцію бокс-шоу усі бажаючі зможуть переглянути на телеканалі "Інтер".

Sportanalytic.comk2east.com

Зараз ви читаєте новину «Клички влаштують киянам видовищний вечір профі-боксу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути