субота, 15 травня 2010 18:40

"І "Таврії", і "Металургу" під силу вийти в груповий турнір Ліги Європи" - Морозов

"І "Таврії", і "Металургу" під силу вийти в груповий турнір Ліги Європи" - Морозов

У неділю Україна визначить свого останнього, шостого, учасника в євросезоні 2010/11. Ним стане переможець фіналу національного Кубка "Таврія" - "Металург" (Донецьк), який отримає можливість стартувати в четвертому кваліфікаційному раунді Ліги Європи.

Заключному перед груповим турніром. Зустріч пройде на харківському стадіоні "Металіст" о 17.00 (ТВ - "Перший", "Футбол").

Хто, "Таврія" або МД, успішніше представив би Україну в Європі? "Обидві команди - гідні, - вважає заслужений тренер України Сергій Морозов, керована яким вінницька "Нива" в 1996-му пробилася у фінал Кубка України, де поступилася "Динамо" 0:2. - І "Таврія", і "Металург" добре укомплектовані. Обом під силу вийти в груповий турнір Ліги Європи.

Перевагу нікому не віддам - 50 на 50. Вони просто різні. За індивідуальною майстерністю вище "Металург", за колективною грою, націленістю, самовіддачею - краще "Таврія". Все вирішить психологія. Суперники добре знають один одного. Тому матч розпочнеться без розвідки. Буде відкритий футбол. Його пропагують наставники обох команд.

Так що поєдинок повинен вийти результативним. Для мене найцікавіше - протистояння тренерів: Пучков і Костов - це синтез українського футболу. Перемога одного з них визначить стиль, на який можна буде орієнтуватися надалі".

Переможець фіналу на рік отримає покритий позолотою трофей вагою 20 кг і заввишки 70 см, який вінчає фігура богині Ніки. Вартість призу - мільйон гривень. Коли настане час передати його новому власникові, команда отримає від ФФУ міні-копію.

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «"І "Таврії", і "Металургу" під силу вийти в груповий турнір Ліги Європи" - Морозов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути