вівторок, 13 квітня 2010 11:00

"І Чигринському, і Тимощуку треба шукати щось інше" - Леоненко

"І Чигринському, і Тимощуку треба шукати щось інше" - Леоненко

Віктор Леоненко вважає, що Дмитру Чигринському та Анатолію Тимощуку не варто було в минулому році переходити відповідно до "Барселони" та "Баварії".

"Тренер збірної України Маркевич абсолютно правий, коли говорить, що Тимощуку та Чигринському варто поміняти клуби, щоб мати ігрову практику. Толік був лідером в Пітері, відмінний місто, "Газпром" спонсорує - всі умови. Незрозуміло, навіщо він пішов у "Баварію" . Дивний якийсь перехід: купили за $ 20 млн, а коли виграв Кубок УЄФА і Суперкубок, так став дешевше - продали за 11 млн євро.

А Чигринському взагалі ще рано за "Барселону" грати, занадто молодий. Я б взагалі на їх місці з "Шахтаря" ніколи не йшов. По суті, вони там завжди в Лізі чемпіонів виступали б, а не на лавці сиділи. Ось, Срна правильно робить, що не йде. Він у Донецьку кращий. І нікуди він з "Шахтаря" не піде, якщо розумний хлопець, а він є таким. У будь-якому випадку, і Дмитру, і Анатолію треба щось шукати інше. Маркевич дуже серйозно підходить до справи. Якщо люди не грають, йому не має значення, в яких клубах вони знаходяться.

Мені здається, що зараз "Баварія" найслабша за останні роки. І не зрозуміло, чому грають деякі люди. Той же Рібері, який постійно говорить про звільнення.

Толік з Дімою можуть взяти приклад з того ж Шевченка: не вийшло в "Челсі" - повернувся в "Динамо". Видно, що Шева дуже старається. А Газзаєв, здається читає мої інтерв"ю, став ставити його попереду. Правда, Шева дуже багато помиляється, як для себе. З таким величезним досвідом, як у нього, він має просто знущатися над нашими командами".

За матеріалами СегодняСпорт, turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"І Чигринському, і Тимощуку треба шукати щось інше" - Леоненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути