середа, 24 березня 2010 10:12

"Говорити про від"їзд з "Баварії" зараз передчасно" - Тимощук

"Говорити про від"їзд з "Баварії" зараз передчасно" - Тимощук

Півзахисник "Баварії" Анатолій Тимощук розповів про своє положення в німецькому клубі і прокоментував інформацію про можливе повернення в Росію.

"На жаль, задоволення немає - граю в основному по 15-20 хвилин. Подивимося, що буде далі. Треба працювати. Якщо захочу змінити команду, сам скажу.

У будь-якому випадку, буду боротися до кінця. До тих пір, поки не доведу, що можу виходити в основі. А там буде видно. Є ще купа часу. Ось пишуть, що хочу піти, - зараз або в крайньому випадку влітку. Насправді швидких рішень я ніколи не приймаю. Хоча б тому, що за характером максималіст. Тому й не можу погодитися з ситуацією, в якій не граю. Все зроблю, щоб її змінити.

Знаю, що інтерес до мене є не тільки з боку російських команд. З приводу можливого переходу вже зверталися і представники деяких європейських клубів. Але, думаю, говорити про це зараз передчасно.

Розмова з керівництвом "Баварії" була. Я сказав, що у мене мало ігрової практики, що хочу виступати і за клуб, і за збірну. Від моїх співрозмовників ніякого негативу не виходило - вони раді бачити мене футболістом "Баварії", знають, наскільки професійно я ставлюся до тренувального процесу, матчів. Викладатися дійсно намагаюся на 100 відсотків. Сподіваюся, мій потенціал все-таки буде використаний, і я ще принесу команді багато користі ", - цитує Тимощука "Спорт-Экспресс".

Нагадаємо, що раніше з"явилося повідомлення про можливий перехід футболіста в "Зеніт" або "Спартак".

За матеріалами sports.ru, "Спорт-Экспресс"

Зараз ви читаєте новину «"Говорити про від"їзд з "Баварії" зараз передчасно" - Тимощук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути