четвер, 15 березня 2007 18:24

"Галатасарай" вимагає від "Марселя" 10 мільйонів євро за Рібері

  В формі "Галатасарая"
В формі "Галатасарая"

Півзахисник французького "Марселя" Франк Рібері, 23 року і президент "Марселя" Тат Діуф захищатимуть сьогодні інтереси гравця та клубу в спортивному арбітражному суді в швейцарській Лозанні, інформує sports.ru з посиланням на L"Equipe. Колишній клуб французького футболіста. "Галатасарай" подав скаргу у ФІФА на те, що Рібері розірвав контракт з турецькою командою й покинув клуб в статусі вільного агента незаконно.

В січні 2005 року француз підписав контракт строком на три з половиною роки, але літом покинув "Галатасарай" із-за чотиримісячної затримки по зарплаті. Турецька сторона вважає рішення півзахисника несправедливим і вимагає від "Марселя" компенсації розміром в 10 мільйонів євро. З проханням про задоволення скарги "Галатасарай" звернувся до ФІФА.

Розгляд почався 16 листопада, і тоді футбольна організація заявила, що причина, за якою Рібері розірвав контракт з клубом, законна. Але турки подали апеляцію, яка буде розглянута сьогодні.

Зараз ви читаєте новину «"Галатасарай" вимагає від "Марселя" 10 мільйонів євро за Рібері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути