Ексклюзиви
субота, 18 грудня 2010 13:48

"Галатасарай" готовий платити Луческу більше, ніж "Шахтар"

"Галатасарай" готовий платити Луческу більше, ніж "Шахтар"

Турецький "Галатасарай"запропонував румунському фахівцеві Мірчі Луческу почати переговори про співпрацю. Президент "Галатасарая" Аднан Полат не задоволений результатами команди і вважає, що гранд повинен очолювати досвідчений фахівець.

За його словами, кілька днів тому він зателефонував тренерові "Шахтаря" Мірчі Луческу і офіційно запропонував йому астрономічну зарплату в п'ять мільйонів євро на рік. Нагадаємо, зарплата Містера в донецькому клубі складає 3 млн євро на рік.

У даний момент румунський фахівець проводить відпустку в Італії, і першу пропозицію відхилив. Разом з тим, за інформацією порталу ziare.com, Луческу повідомив, що можливе продовження переговорів після "проходу в наступний раунд Ліги чемпіонів. У даний момент я не збираюся залишати "Шахтар".

Аднан Полат сподівається, що з наступною пропозицією він зуміє переконати румунського тренера через дев'ять років знову очолити "Галатасарай".

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Галатасарай" готовий платити Луческу більше, ніж "Шахтар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути