Ексклюзиви
субота, 11 грудня 2010 12:23

Луческу хоче зіграти з італійським клубом

Луческу хоче зіграти з італійським клубом

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу в п'ятницю після приїзду до Румунії заявив, що хоче, щоб його команда зустрілася в плей-офф Ліги чемпіонів з "Інтером" і "Ромою", незважаючи на те, що їх кольори захищають румунські футболісти. Цікаво, що капітан "Роми" Франческо Тотті також зізнався, що хотів би зіграти з "Шахтарем".

"Я хотів би зустрінеться з" Ромою ". У нас на вибір три італійські команди, дві з одного міста. Так що в нас 40-процентна вірогідність зіграти з командою з Італії. Я хотів би також "Інтер", як і в "Ромі"там є румунський футболіст. Для нас цей турнір дуже важливий. Подивимося, хто нам дістанеться, які можливі суперники, а потім будемо з'ясовувати, хто є хто і які у них сильні якості", - додав Луческу.

Незважаючи на те, що "Шахтар" вперше кваліфікувався у весняну частину Ліги чемпіонів, на думку Луческу, він не зробив нічого особливого.

"Я отримав багато привітань за те, що ми в перший раз в історії вийшли в плей-офф Ліги чемпіонів. Але я не зробив нічого особливого. Це крок вперед команди після того, що нам вдалося в 2009 році. Просто це наступний турнір. Ми повинні були зробити цей крок, ми грали дуже добре і добилися абсолютно справедливого результату", - впевнений румунський фахівець.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Луческу хоче зіграти з італійським клубом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути