субота, 20 лютого 2010 18:22

"Евертон" вперше за п"ять років переміг "МЮ"

"Евертон" вперше за п"ять років переміг "МЮ"

Ліверпуль "Евертон" вперше за останні п"ять років обіграв у чемпіонаті Англії "Манчестер Юнайтед", вигравши матч 27-го туру прем"єр-ліги з рахунком 3:1.

Матч проходив у рівній боротьбі. На 18-ій хвилині після пасу Вейна Руні еквадорець Антоніо Валенсія з правого флангу зробив відмінну передачу на лінію воротарського майданичка на Дімітара Бербатова, болгарин першим торканням м"яч зупинив, а другим потужно вистрілив під поперечину.

"Евертон" відігрався дуже швидко. На 20-ій хвилині Луї Саа поборовся за верховий м"яч після довгого пасу зі своєї половини поля, у результаті м"яч відскочив до Дініяра Білялетдінова, який трохи просунувся до штрафного майданчика і красивим ударом з лівої відправив м"яч щільно зі штангою. Голкіпер "МЮ" був безсилий.

Долю зустрічі вирішили два футболісти, які вийшли на заміну. Ден Гослінг, який замінив Дініяра Білялетдінова на 69-ій хвилині, вже через 7 хвилин відзначився. Після передачі Стівена Пієнара, за яким не устежив Антоніо Валенсія, Гослінг з центру штрафного майданичка відправив м"яч точно в кут. Третій м"яч відправив до воріт вандер Сара півзахисник Джек Родуелл.

Після цієї поразки "МЮ" зберіг друге місце в турнірній таблиці з 57 очками - на одне очко менше, ніж "Челсі", який матч у запасі. "Евертон" набрав 38 очок і перемістився на 8-у сходинку.

27-й тур

Евертон - Манчестер Юнайтед - 3:1 (1:1, 2:0)

Голи: 0:1 - Бербатов (16), 1:1 - Білялетдінов (19), 2:1 - Гослінг (76), 3:1 - Родуелл (90).

За матеріалами LiveSport

Зараз ви читаєте новину «"Евертон" вперше за п"ять років переміг "МЮ" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути