четвер, 29 квітня 2010 12:25

"Дніпро" продовжив контракт з Коноплянкою, на черзі Безсонов

"Дніпро" продовжив контракт з Коноплянкою, на черзі Безсонов

Як заявив генеральний директор "Дніпра" Андрій Стеценко, найближчим часом клуб підпише новий контракт з чинним головним тренером команди Володимиром Безсоновим.

Нагадаємо, раніше в пресі ходили чутки про те, що влітку дніпропетровців очолить Міодраг Божович, проте днями чорногорський фахівець був призначений головним тренером московського "Динамо".

"Інформація, згідно з якою з Володимиром Безсоновим буде підписано новий контракт, на сто відсотків відповідає дійсності", - наводить слова Стеценка "Команда".

Тим часом, один з найкращих гравців весняної частини чемпіонату України - півзахисник "Дніпра" Євген Коноплянка, який останнім часом став трансферною метою ряду українських клубів, прийняв рішення підписати новий контракт з дніпропетровським клубом, тим самим поклавши край чуткам про те, що він найближчим часом може змінити команду.

"Моя діюча угода з дніпрянами була розрахована до кінця 2010-го року. Але ми вирішили продовжити її ще на три роки. У Дніпропетровську мене все влаштовує, і я хочу перемагати з рідним клубом ", - наводить слова Коноплянки "Команда ".

За матеріалами "Команда", "Динамо Киев от Шурика"

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" продовжив контракт з Коноплянкою, на черзі Безсонов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути