Ексклюзиви
середа, 19 серпня 2009 10:51

"Динамівець" Корреа засумував і хоче перейти в "Фламенго"

"Динамівець" Корреа засумував і хоче перейти в "Фламенго"

Після того, як Клеберсон отримав травму, перед "Фламенго" встало завдання знайти гравця на його позицію. І першим в списку кандидатів став Карлос Корреа.

Півзахисник київського "Динамо" вже три роки грає в Україні. В телефонному інтерв"ю "Lancenet" футболіст виявив бажання повернутися до Бразилії.

Інтерес з боку "Фламенго" надихнув півзахисника. Незважаючи на те, що клуб перебуває зараз на 10 місці в чемпіонаті, Корреа не відмовляється від запрошення. Проте він підкреслює, що насамперед про оренду між собою повинні домовитися клуби. В цьому випадку він повернеться до Бразилії в повній "бойовій" готовності.

- Як ви оцінюєте можливість повернення до Бразилії?
- Я вже три роки виступаю в Україні та відчуваю, що настав момент повернутися. В Інтернеті я дізнався про інтерес "Фламенго", і це мене надихнуло, оскільки мова йде про бразильського "гранда" з мільйонною армією вболівальників. Не багатьом випадає щастя виступати за таку команду. Але зрозуміло, що не все залежить тільки від мене. Це залежить від того, чи домовляться "Фламенго" і "Динамо". Якщо так, я поїду в Бразилію.

- Як ваша фізична форма? Ви готові до виступів?
- Я перебуваю в дуже хорошій формі і готовий грати. Я граю у складі команди. Багато хто в Бразилії помилково стверджує, що у мене була серія травм. Це не так. В кінці травня 2008 року я пошкодив гомілку, мені зробили операцію і я відновлювався на базі "Палмейрас".

- Ви стежите за іграми чемпіонату Бразилії?
- У мене вдома кабельне телебачення і по неділях я дивлюся матчі чемпіонату. Під час перегляду я відчуваю особливо сильну тугу за бразильським футболом і бажання повернутися. Наш чемпіонат один з найкращих в світі, він примушує мріяти про повернення, тим більше зараз, коли є можливість грати за "Фламенго".

- Вам хтось дзвонив з "Фламенго"?
- Ні, всі справи я довірив моєму агентові Джузеппе Діогуарді. Якщо я говоритиму з "Фламенго", вважаю, це буде проявом недостатньої поваги до "Динамо", яке завжди ставилося до мене дуже коректно. Але я стежу звідси за тим, що відбувається і переживаю, щоб все склалося вдало і я зміг би повернутися до Бразилії, в такий топ-клуб як "Фламенго". Мені 28 років, я завоював тут багато титулів, але вважаю, що настав час повернутися. Крім того, я думаю про сім"ю. Моєму синові Енріко 4 роки, він не адаптувався тут Це ще одна причина повернутися на батьківщину.

- На який термін ви розраховуєте укласти контракт?
- Наскільки я знаю, мова йде про оренду на рік до кінця Лібертадорес-2010. Зараз очікується відповідь "Динамо".

Динамоманія

Зараз ви читаєте новину «"Динамівець" Корреа засумував і хоче перейти в "Фламенго"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути