Ексклюзиви
неділя, 26 липня 2009 10:22

"Динамо" забило "Таврії" шість фантастичних м"ячів (ВІДЕО)

"Динамо" забило "Таврії" шість фантастичних м"ячів (ВІДЕО)

Київське "Динамо" під керівництвом Валерія Газзаєва продовжує громити суперників на старті чемпіонату України з футболу. Вслід за домашньою перемогою 5:0 в першому турі над одеським "Чорноморцем", кияни в суботу також на своєму полі розгромили сімферопольську "Таврію" - 6:0. Авторами голів в матчі стали Олег Гусєв ("дубль"), Артем Мілевський, Карлос Корреа, Андрій Ярмоленко та Гільєрме.

Після перемоги Газзаєв заявив, що в команді величезна конкуренція за місце в основному складі. "Оцінюю дії кожного футболіста своєї команди в звітній зустрічі як дуже хороші. Ми ж не можемо забивати по 20 м"ячів. Хлопці і так відправили до воріт не останньої команди українського чемпіонату 6 м"ячів.

Тому не можна бути незадоволеним, для цього у нас є теоретичні заняття, де ми розбираємо не тільки матчі, в яких зіграли невдало, але і поєдинки, де добиваємося розгромних перемог, - сказав Газзаєв. - У нас постійно йде творча робота. Деякі футболісти - молоді хлопці, які тільки-тільки починають робити свої перші кроки, і ми повинні радіти, що у них це виходить так успішно".

"У нас дійсно суперконкуренція. Потихеньку повертаються в стрій травмовані. Дуже шкода, що в цьому поєдинку отримав пошкодження Ель Каддурі. Наскільки воно серйозне, ми дізнаємося пізніше. З початку наступного тижня в загальній групі займатиметься Юссуф і Богуш, а потім повернеться Алмейда. Окрім цього, до кінця серпня чекаємо відновлення Кравця, Діакате і решти. Виключення складає тільки Михалик. Тому не дивно, що в такій команді, як "Динамо", конкуренція за місце в стартовому складі достатньо серйозна", - підсумував Газзаєв.

До речі, сьогодні стало відомо, що французький "Марсель" проявляє інтерес до захисника "Динамо" Папе Діакате, який пропустив останні півроку через травму. За інформацією французьких ЗМІ, вартість сенегальця варіюється від 7 до 10 мільйонів євро.

Динамо - Таврія 6:0

Голи: Гусєв, 10, 33, Мілевський, 17, Корреа, 48, Ярмоленко, 62, Гільєрме, 90

Динамо: Шовковський, Єрьоменко, Бетао, Хачеріді, Ель Каддурі, Вукоєвич, Корреа (Гільєрме, 73), Нінкович, Гусєв (Гіоане, 63), Мілевський, Ярмоленко

Таврія: Старцев, Свідерський (Джурічич, 66), Монахов, Маркович, Галюза, Корнєв, Голайдо, Луценко (Зборовський, 46), Любенович, Ковпак, Ідахор (Платон, 58)

Попередження: Вукоєвич, Єрьоменко - Маркович, Луценко

За матеріалами "Сегодня", Football.ua.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" забило "Таврії" шість фантастичних м"ячів (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути