вівторок, 12 лютого 2008 19:39

"Динамо" з труднощами обіграло ГКС Белхатов в товариському матчі

На зборі в Марбельї єдиним суперником "Динамо", який не представляє російський чемпіонат, став польський клуб ГКС з Белхатова.

На перший тайм Сьомін випустив достатньо прогнозований основний склад. Кияни швидко захопили ініціативу і забили на 5 хвилині: Максим Шацьких вискочив один на один з воротарем, але вирішив не пробивати, а відпасувати на Реброва, який і закотив м"яч в порожні ворота.

В другому таймі наставник "Динамо" довірив місце на полі іншим виконавцям, за присутності яких полякам вдалося зрівняти рахунок. Петросяк впевнено реалізував удар "з точки", призначений за фол Рибки на Рахвалі, який вискочив один на один.

Після цього суперник киян зміг забити ще один гол, але його рефері матчу не зарахував, показуючи, що Вробель, який добивав м"яч після удару Марчіняка і сейву Рибки, знаходився в офсайді.

Проте це не перешкодило футболістам "Динамо" здобути перемогу в самому кінці матчу, коли суддя мав намір дати фінальний свисток. Польські захисники помилилися і втратили Влада Ващука, який вийшов на побачення з кіпером і перекинув його.

Динамо (Київ) - Белхатов 2:1
Голи: Ребров, 5, Ващук, 90+2 - Петросяк, 63 (з пен)

Склад "Динамо" в першому таймі: Шовковський, Допілка, Михалик, Юссуф, Несмачний, Гіоане, Алієв, Гусєв, Нінковіч, Ребров, Шацьких.

Склад "Динамо" в другому таймі: Рибка, Федорів, Мандзюк, Хачеріді, Каддурі, Дедечко, Ващук, Олійник, Бельгазуані, Майкл, Мілевський

Football.ua
Зараз ви читаєте новину «"Динамо" з труднощами обіграло ГКС Белхатов в товариському матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути