субота, 28 березня 2009 14:26

"Динамо" розгромило японців

"Динамо" розгромило японців
Другий товариський матч між вихованцями "Динамо" та японської "Лопти" (футболісти 1994 року народження) не приніс успіху гостям з Азії. Після поразки з рахунком 1:4, футболісти "Лопти" горіли бажанням взяти реванш у підопічних Сергія Журавльова. Але одного бажання виявилося замало.

Вже після першого тайму динамівці вигравали з рахунком 5:0. М"ячі у ворота японців влітали на різний смак, у той час як гості фактично нічого не створили у воріт "Динамо". У складі нашої команди по голу на свій рахунок записали Ахлідін Ісраілов, Дмитро Хльобас, Артем Фаворов, Ярослав Грідько та Борис Деревяго.

У другому таймі команду Сергія Журавльова змінили 12-річні динамівці - вихованці Валерія Кінашенко. Різниця в два роки дала про себе знати, і в другій половині матчу вже японці більше контролювали м"яч. На два голи "Лопти" динамівці відповіли результативним ударом Іллі Калмикова. Підсумковий рахунок - 6:2 на користь "Динамо".

У Японію делегація "Лопти" повертається 28-го березня.

tsn.ua, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" розгромило японців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути