четвер, 09 квітня 2009 09:50

"Динамо" не вистачає досвіду і вмінь" - Діакате

"Динамо" не вистачає досвіду і вмінь" - Діакате

Сенегальський захисник "Динамо" Діакате розповів про матч своєї команди проти ПСЖ.

"У "Динамо" на жеребкування відреагували добре, тому що ПСЖ суперник, з яким можна перевірити свої можливості. Цього сезону ми провели непогану кампанію в Лізі чемпіонів, нам зовсім трохи не вистачило для виходу в плей-офф. Тепер же ми хочемо досягти максимального результату в Кубку УЄФА".

"Безумовно, ПСЖ в Україні знають, тому що чемпіонат Франції один з тих, за яким стежать".

"Динамо" - команда, яка любить грати вперед

Журналісти розповіли, що "Динамо" не дуже добре відоме у Франції і попросили Діакате описати гру команди. "Динамо" - команда, яка любить грати вперед. Наш тренер прищеплює нам сильний дух, використовує азарт наших молодих гравців. Він закликає нас завжди вірити в свої сили, це допомогло нам пройти "Валенсію".

"Проте через молодість складу нам іноді не вистачає у важливі моменти вмінь і досвіду. Наприклад, важко довелося у вирішальних фазах матчів Ліги чемпіонів. Потрібно над цим ще працювати".

"Як завжди в матчах високого рівня, все вирішуватимуть дрібні деталі. Нам слід бути украй обережними, щоб не потрапити в їх пастку. У них є сильні гравці в атаці Оаро, Жюлі, і нам потрібно діяти максимально сконцентровано".

Навіть у Франції не могли не помітити прогресу "Динамо" в порівнянні з останніми сезонами. "У минулому сезоні клуб був нестабільним. За один рік у нас помінялися відразу три тренери. Проте новий наставник винайшов правильну формулу, зумів отримати максимальний ефект від більшості гравців".

Природно, запитали у сенегальця, мовляв, не шкодує він про перехід. "Ні. У Києві я дізнався нову мову, пережив щось нове. Я пережив три серйозні травми, що зробило мене сильнішим психологічно. Я взяв участь в матчах Ліги чемпіонів, де грав проти великих футболістів, і міг оцінити свій справжній рівень. Не дивлячись на травму, багато клубів продовжують виявляти інтерес в моїх послугах, що говорить про прогрес".

Серед них Діакате, що цікавляться, назвав "Бетіс", "Ніццу" і декілька англійських клубів. "Але я щасливий в "Динамо". Коли я відновлюся, тоді можна буде говорити". Я повернутися в стрій сенегалець збирається на початку липня.

За матеріалами football.ua, football365.fr

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" не вистачає досвіду і вмінь" - Діакате». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути