Ексклюзиви
неділя, 22 серпня 2010 18:50

"Члени тренерського штабу продовжать роботу у збірній" - Альтман

"Члени тренерського штабу продовжать роботу у збірній" - Альтман

У своїй заяві про складання з себе повноважень головного тренера збірної України з футболу Мирон Маркевич, зокрема зазначив:

"ФФУ свідомо відверто ігнорує інтереси головної команди країни в питаннях складання адекватного ігрового графіка, селекції, фінансування та інфраструктурного забезпечення".

Цей аспект прокоментував голова Комітету національних збірних команд Федерації футболу України, один із тренерів першої збірної Семен Альтман.

"Для всього нашого тренерського штабу звістка про те, що Маркевич відмовляється від роботи в збірній, стало снігом на голову посеред літньої спеки, - сказав Семен Йосипович.

"Що стосується зусиль федерації футболу щодо забезпечення збірної режиму найбільшого сприяння, хочу висловити свою думку. Як тренер команди, відповідально заявляю, що вона працювала саме в такому режимі - нам не було відмови ні в чому. А як голова Комітету національних збірних, хочу відзначити, що аналогічні умови для повноцінної плідної роботи створені і для інших збірних України.

Зараз постає питання: що далі? Члени нашого тренерського штабу продовжать виконувати умови своїх контрактів, а за персону головного тренера своє слово повинен сказати Виконком ФФУ. Національна команда повинна функціонувати в тому режимі, який дозволить їй краще підготуватися до домашнього Євро-2012, і я впевнений, що федерація раніше, зробить все від неї залежне, щоб сприяти збереженню темпу і ритму цього процесу".

За матеріалами Tochka.net, ФФУ

Зараз ви читаєте новину «"Члени тренерського штабу продовжать роботу у збірній" - Альтман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути