Ексклюзиви
неділя, 22 серпня 2010 15:31

Збірна України гратиме з Польщею та Чилі під керівництвом Калитвинцева

Збірна України гратиме з Польщею та Чилі під керівництвом Калитвинцева

Стали відомі деякі деталі контракту головного тренера збірної України Мирона Маркевича з Федерацією футболу України. Нагадаємо, що вчора наставник "Металіста" подав у відставку зі свого посту в національній команді через незгоду з політикою ФФУ по відношенню до його клубу.

Футбольні чиновники визнали, що матч харків'ян з "Карпатами" у сезоні-2007/08 носив договірний характер. Вже в цьому сезоні з обох клубів було знято по 9 очок.

За даними "СЭ", компенсація на випадок бажання тренера залишити збірну до Euro-2012 не передбачена. Проте варто нагадати, що підписання контракту минулої весни виявилося поєднане з несподіваними перешкодами: Маркевич приступив до роботи, не поставивши автограф під угодою, а пізніше представники "Металіста" виступили із заявою, що, мовляв, не можна вносити в нього пункт про обов'язкову перемогу в чемпіонаті Європи.

Пізніше сам тренер дезавуював ці заперечення, давши зрозуміти, що не бачить у цій цілі нічого надприродного.

З урахуванням усього цього виконком навряд чи стане утримувати Маркевича, а його наступником, принаймні у вересневих контрольних матчах з Польщею і Чилі, напевно стане нинішній асистент головного тренера Юрій Калитвинцев.

Зараз ви читаєте новину «Збірна України гратиме з Польщею та Чилі під керівництвом Калитвинцева». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути