вівторок, 15 липня 2008 19:40

"Челсі" пропонує 48 мільйонів фунтів за гравця "Реала"

"Челсі" пропонує 48 мільйонів євро за форварда "Реала" Робіньйо, стверджує TheGuardian. Спочатку лондонський клуб пропонував за футболіста 40 мільйонів фунтів, проте після переговорів із спортивним директором мадридців Предрагом Міятовічем "сині" погодилися збільшити суму пропозиції.

Чемпіони "Примери" поки не хочуть відпускати гравця у зв"язку з невизначеністю з переходом португальського вінгера "Манчестер Юнайтед" Кріштіану Роналду. В той же час бразилець висловив бажання переїхати на "Стемфорд Бридж" і попрацювати з новим тренером лондонців Луїсом Феліпе Сколарі. Робіньйо разом зі своїм агентом Вагнером Рібейро вже повідомив про своє рішення керівництву королівського клубу, повідомляє Sports.ru.

Іспанська преса говорить про протилежне. За їх інформацією, Робіньйо та Міятовіч мило повечеряли і утрясли всі аспекти, якими незадоволений футболіст.

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" пропонує 48 мільйонів фунтів за гравця "Реала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути