четвер, 19 березня 2009 11:32

"Буду мучити Кличка всі 12 раундів" - Гомес

"Буду мучити Кличка всі 12 раундів" - Гомес

Mercedes-Benz-Center відбулася відкрите тренування чемпіона світу за версією WBC Віталія Кличка та офіційного претендента на титул Хуана Карлоса Гомеса, які підтвердили свою 100% готовність до поєдинку 21 березня і поділилися планами відносно ходу подій в найближчу суботу і результату довгоочікуваної "зустрічі в рингу".

Першим тренування проводив кубинський боксер разом з численною командою з 6 чоловік. Правда, незабаром велика її частина пішла за канати рингу. Не відволікаючись на розминку, Гомес відразу став бинтувати руки, після чого провів один раунд "бою з тінню", під час якого до роботи підключився Орландо Куеллер. Другий раунд пройшов в роботі на лапах. Гомес переважно бив двійки і кроси, практично не використав серії. Наставник пару-трійку разів імітував лівий джеб, а підопічний відповідав ударами по корпусу на відході.

Претендент на титул чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC Хуан Карлос Гомес заявив, що не хоче закінчувати бій нокаутом, а має намір провести проти володаря поясу Віталія Кличка повні 12 раундів.

"Я не хочу закінчувати бій нокаутом. Мучитиму свого суперника всі 12 раундів. Кличко - великий боксер, з дуже сильним ударом. Але головне його достоїнство в тому, що він чемпіон", — цитує Гомеса офіційний сайт братів Кличків.

На завершення Віталій Кличко розповів про свої тренування, супернику і навіть зробив невеликий прогноз: "Ви отримаєте задоволення від бою, тому що це буде справжній поєдинок у надважкій вазі!"

Офіційний сайт братів Кличків

Зараз ви читаєте новину «"Буду мучити Кличка всі 12 раундів" - Гомес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути