вівторок, 17 березня 2009 09:42

"Ми збираємося боксувати, а не грати в сніжки з Кличком" - тренер Гомеса

"Ми збираємося боксувати, а не грати в сніжки з Кличком" - тренер Гомеса

Чемпіон світу за версією WBC Віталій Кличко та офіційний претендент на титул Хуан Карлос Гомес провели спільну, передматчеву прес-конференцію у Штутгарті.

Невеликий, але дуже затишний зал у магазині ARTL привернув увагу не лише чисельних журналістів, але й декількох десятків глядачів, які спостерігали за спортсменами з вулиці та слухали їх виступ у прямій трансляції. На заході команди суперників були присутні практично у повному складі, включаючи спаринг-партнерів.

А от команда Гомеса навіть спробувала організувати незначний інформаційний демарш – роздавали журналістам роздруковані заяви, де було сказано, що Кличко дав вказівку замінити двох арбітрів, які підраховують очки. Як виявилося, насправді суддів було заміщено за рекомендацією WBC.

Спокійний перебіг прес-конференції порушив тренер претендента Орландо Куеллер: "Я бачив тренування Віталія у засніжених горах. Я не розумію, навіщо він це робив? Ми збираємося боксувати, а не грати у сніжки. Привіт, Фріц! Чим Ви там займалися?".

Фріц Здунек, тренер чемпіона не піддався на провокацію: "Ми провели тренування на всі 110%. Це буде гарний двобій, але виграє в ньому Віталій".

Хуан Карлос Гомес розважальний порив свого наставника не підтримав: "Мені гарно у Німеччині, як вдома. Я чудово підготувався та зроблю все, аби в суботу піти з рингу чемпіоном".

Віталій Кличко: "В Гомеса дуже гарна техніка, він швидкий та гнучкий. Мій суперник провів важкий підготовчий період, але це буде найгірший бій в його кар"єрі. У Гомеса було 7-8 спаринг-партнерів, а в мене – 3, та для перемоги цього досить. Це буде зустріч чемпіона та претендента. Після бою усе так і залишиться…"

Офіційний сайт братів Кличків, Turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Ми збираємося боксувати, а не грати в сніжки з Кличком" - тренер Гомеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути