середа, 01 жовтня 2008 19:08

"Буденкор" підпише ще одного бразильця

Чемпіон Узбекистану ташкентський "Бунедкор" серйозно має намір придбати плеймейкера московського ЦСКА Даніеля Карвалью. Зараз 25-річний гравець знаходиться в Бразилії в оренді у його рідного клубу "Інтернасьонала", але термін контракту з південноамериканцями закінчується вже цієї зими.

Саме тоді узбецький клуб сподівається переманити Карвалью у червоно-синіх. Ринкова вартість Карвалью зараз складає приблизно п"ять мільйонів євро.

Така велика, навіть за російськими мірками сума не здатна збентежити керівництво "Бунедкора." Нагадаємо, що узбецький клуб наробив багато шуму в минуле міжсезоння. Спочатку боси команди заявили, що збираються придбати Ето"о з "Барселони" за сорок мільйонів євро.

Коли задум не вдався, бюджет клубу був пущений на інші цілі. Спочатку до Ташкента приїхав гравець молодіжної збірної Бразилії Луїзао, пізніше до нього приєднався його співвітчизник Рівалдо.

До речі 36-річний гравець в терміновому порядку розірвав свій діючий контракт з АЕКом. Мабуть зарплата, яку йому запропонували в "Бунедкорі" дійсно потрясла уяву бразильця.

Окрім зоряних гравців, з узбецьким клубом працює і південноамериканський тренер Зіко. Коли "білий Пеле" прийшов до клубу, то був вкрай незадоволений тим, як йдуть справи з фізичною підготовкою футболістів.

Спеціально, щоб підняти фізпідготовку на новий рівень з ЦСКА викликали тренера Паоло Пайшао. За нашою інформацією Пайшао найближчим часом почне переговори з босами клубу про можливий переїзд до Узбекистану.

Крім того присутність в "Бунедкорі" бразильця Пайшао - ще один аргумент на користь переходу в узбецький клуб Даніеля Карвалью. Тренер по фізпідготовці за час спільної роботи в ЦСКА налагодив близькі дружні стосунки з всіма своїми співвітчизниками, і здатний зараз вмовити армійця вибрати для продовження кар"єри саме "Бунедкор".

life.ru

Зараз ви читаєте новину «"Буденкор" підпише ще одного бразильця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути