четвер, 29 травня 2008 12:43

"Бостон" близький до виходу у фінал плей-офф НБА

Краща команда регулярного чемпіонату НБА "Бостон Селтікс" в ніч з 28 на 29 травня на своєму майданчику виграла п"ятий матч півфіналу плей-офф сезону-2007/08 у "Детройт Пістонс" з рахунком 106:102 і вийшла вперед в серії (3-2). "Бостону" залишилася одна перемога до виходу у фінал, але наступна гра пройде в Детройті.

У першій чверті матчу на майданчику йшла рівна гра, але в другій і третій 12-хвилинках "Бостон" створив відрив в 13 очок. На початку завершальної чверті перевага господарів зросла до 17 очок, проте "Детройт" зумів переламати хід боротьби.

За хвилину до закінчення зустрічі "Бостон" вів всього одне очко, і у "Детройта" були шанси на те, щоб вирвати перемогу, але останні 60 секунд зустрічі команда Дока Ріверса впевнено зіграла в захисті і не дозволила гостям врятувати зустріч.

Цікаво, що у "Бостона" всю гру зробили гравці стартової п"ятірки, тоді як з баскетболістів, що виходили на заміну, лише Джеймсу Поузі вдалося набрати три очки. У "Детройта" ж запасні принесли команді 21 очко.

У переможців найрезультативнішим став форвард Кевін Гарнетт, на рахунку якого 33 очки. На чотири очки менше набрав захисник Рей Аллен, який реалізував п"ять з шести триочкових кидків. У "Детройта" 26 очок на рахунку розігруючого Чонсі Біллапса, 25 очок набрав захисник Річард Хемілтон.

Lenta Ru
Зараз ви читаєте новину «"Бостон" близький до виходу у фінал плей-офф НБА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути