вівторок, 06 липня 2010 16:22

"Барселона" взяла позику, щоб виплатити футболістам зарплатню

"Барселона" взяла позику, щоб виплатити футболістам зарплатню

"Барселона" була змушена взяти позику, щоб виплатити гравцям зарплату за поточний місяць. Про це повідомив президент клубу Сандро Россель в інтерв"ю RAC-1.

За словами Росселя, клуб не перебуває в стані банкрутства, оскільки функціонує в нормальному режимі і має необхідні джерела доходу для погашення боргу. Однак на даний момент "Барселона" зазнає труднощів з готівкою.

Россель відзначив, що трансфер Дмитра Чигринського в "Шахтар" за 15 мільйонів євро дозволить пом'якшити ситуацію. Крім того, в середині місяця клуб розраховує отримати гроші від телевізійного контракту з Mediapro.

Разом з тим, найближчим часом Россель вилетить до ПАР, де проведе переговори з головним тренером "Арсеналу" Арсеном Венгером про трансфер хавбека "канонірів" Сеска Фабрегаса. Як запевнив президент каталонців, клуб не збирається віддавати за гравця 50-60 мільйонів євро.

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" взяла позику, щоб виплатити футболістам зарплатню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути