пʼятниця, 18 червня 2010 10:21

Іспанські ЗМІ відправляють Чигринського у "Шахтар"

Іспанські ЗМІ відправляють Чигринського у "Шахтар"

Дмитро Чигринський може повернутися до Донецька вже через рік після свого переходу до "Барселони". Як інформує випуск каталонської газети Sport, "Шахтар" проявив зацікавленість у тому, щоб повернути центрального захисника.

Повідомляється, що операція залежить від двох чинників - суми, якою буде підкріплено намір "Шахтаря" підписати Чигринського і бажання самого футболіста. Сама ж "Барселона", нібито, не заперечує проти повернення Дмитра на батьківщину.

Крім того, за інформацією порталу Sport.ro, 23-річний бразильський форвард Алуізіо Чавес Рібейро Мораес Джуніор, також відомий як просто Джуніор Мораес, потрапив у сферу уваги донецького "Шахтаря".

Зараз вихованець "Сантоса" виступає за румунський клуб "Глорія" з Бистриці, яка виклала за гравця 10 тисяч євро.

Інтереси Мораеса в цій справі представляє імпресаріо Анна Марія Продан, яка є дружиною екс-футболіста збірної Румунії Лауренціу Регекампфу, який у свою чергу є головним тренером "Глорії".

Варто відзначити, що Мораес знаходиться в "Глорії" на хорошому рахунку - його називають не інакше, як "бразильське диво". У 17 матчах за румунську команду центрфорвард відзначився 10 разів.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Іспанські ЗМІ відправляють Чигринського у "Шахтар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути