Ексклюзиви
неділя, 03 травня 2009 17:08

"Барселона" втерла носа "Реалу"

"Барселона" втерла носа "Реалу"
В суботу в Мадриді відбулося чергове дербі "классіко" чемпіонату Іспанії по футболу, в якому "Барселона" отримала беззастережну перемогу над "Реалом" з рахунком 6:2. Тьєрі Анрі та Ліонеля Мессі відзначились дублями.

Перед матчем на "Сантьяго Бернабеу" мадридці скоротили відставання від лідируючої в турнірі "Барси" до чотирьох очок. Перемога "королівського клубу" відродила б інтригу, але домогтися успіху підопічні Хуанде Рамоса не зуміли. Хоча початок матчу залишився за господарями: на 14-ій хвилині Гонсало Ігуаін ударом головою відкрив рахунок. Гості відновили паритет дуже швидко після удару Анрі, який використав передачу Мессі, а на 20-ій хвилині Карлес Пуйоль вивів каталонців вперед.

Всього через десять хвилин після перерви синьо-гранатові провели третій м"яч: Хаві Ернандес відібрав м"яч у Лассана Діарра і зробив передачу на Мессі, який увірвався в штрафну та переграв Ікера Касільяса. Серхіо Рамос повернув інтригу матчу на 56-ій хвилині: він переправив м"яч в сітку головою після подачі зі штрафного Арьена Роббена. Але результат поєдинку знаходився під питанням зовсім недовго, оскільки незабаром Анрі провів четвертий гол своєї команди. Перед цим відмінно зіграв Хаві, передача якого "відрізала" Серхіо Рамоса - 2:4.

На цьому невдачі господарів не завершилися: на 75-ій хвилині розумник Мессі також оформив дубль, точно пробивши в ближній кут. У цій комбінації у всій красі знову проявив себе Хаві. Крапку в матчі поставив Херард Піке, який вдало зіграв на добиванні.

Завдяки цьому успіху "Барселона" відірвалася від "Реала" на сім очок. З урахуванням того, що до закінчення турніру залишається чотири тури, не віриться, що каталонці умудряться розгубити перевагу.

За матеріалами NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" втерла носа "Реалу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути