понеділок, 26 квітня 2010 17:48

"Барселона" допомогла збільшити вдвічі зарплату Фабрегаса в "Арсеналі"

"Барселона" допомогла збільшити вдвічі зарплату Фабрегаса в "Арсеналі"

Лондонський "Арсенал" майже вдвічі підвищив зарплату своєму капітанові, іспанському півзахисникові Сеску Фабрегасу, а також заплатив йому 3 мільйони фунтів як компенсацію за низькі доходи протягом двох останніх років.

За новим договором хавбек буде отримувати 110 тисяч фунтів на тиждень, ставши найбільш високооплачуваним членом лондонського колективу, включаючи головного тренера Арсена Венгера. Така щедрість керівництва канонірів обумовлена інтересом до головної зірку клубу з боку "Барселони", вихованцем якої є гравець.

"Тепер "Арсенал" буде чекати від Фабрегаса вірності клубним квітам, - наводить слова неназваного джерела з табору канонірів Goal.com. - Звичайно, боси команди розуміють, що Сеск може отримувати стільки ж і навіть більше в багатьох інших клубах, проте вони розраховують на подяку капітана і на розуміння їм того, що він ще молодий і може й далі вдосконалюватися в Лондоні".

Варто відзначити, що в цьому сезоні "Арсенал" поліпшив контрактні умови 17-ти футболістам і з 115 мільйонами фунтів сукупних виплат на рік займає третє місце серед найбільш щедрих роботодавців Прем"єр-ліги.

Раніше батько півзахисника лондонського "Арсеналу" Франсеска Фабрегаса спростував повідомлення про те, що веде переговори з президентом "Реала" Флорентіно Пересом.

За матеріалами sportbox.ru

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" допомогла збільшити вдвічі зарплату Фабрегаса в "Арсеналі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути