пʼятниця, 16 квітня 2010 18:16

"В іспанському чемпіонаті повний хаос, а англійський - найкращий у світі" - Венгер

"В іспанському чемпіонаті повний хаос, а англійський - найкращий у світі" - Венгер

Тренера лондонського "Арсеналу" Арсена Венгера остаточно вивели з себе чутки про можливий перехід Сеска Фабрегаса до "Барселони". На сьогоднішній прес-конференції француз розкритикував не тільки наполегливість "Барси", але і весь іспанський чемпіонат в цілому.

"Звичайно, я постійно чую розмови і чутки про Сеска, але у нас не було жодної офіційної зустрічі з приводу його трансферу, - цитує Венгера goal.com. - Думаю, якщо "Барселона" цікавиться гравцями, які пов"язані з нами контрактом, вони повинні офіційно нам зателефонувати. Можу сказати, що ми не проводили з ними ніяких таємних зустрічей і не збираємося нікому продавати наших гравців".

У той же час наставнику "Арсеналу" незрозуміло бажання конкурентноспроможних футболістів грати в Іспанії.

"У них є дві хороші команди, я це визнаю. Але клуб, який займає третє місце, відстає на 27 очок. На цих вихідних гравці будуть страйкувати, тому що їм не платять. У їх чемпіонаті цілковитий хаос. Я не розумію, навіщо кращим футболістам, які грають в Англії, переїжджати до Іспанії".

Венгер вважає, що справжню боротьбу можна побачити тільки в англійському чемпіонаті, який за словами тренера найкращий в світі і в якому хочуть грати найкращі футболісти світу.

"Мені постійно дзвонять іспанські гравці, які хочуть грати у нас, так що мені незрозуміла наполегливість преси, яка сватає наших гравців до Іспанії", - говорить Венгер.

За матеріалами sport.ua

Зараз ви читаєте новину «"В іспанському чемпіонаті повний хаос, а англійський - найкращий у світі" - Венгер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути