четвер, 01 квітня 2010 11:31

"Мої підопічні заслуговують на добрі слова" - Венгер

"Мої підопічні заслуговують на добрі слова" - Венгер

Головний тренер "Арсеналу" Арсен Венгер прокоментував результат першого матчу 1 / 4 фіналу Ліги чемпіонів з іспанською "Барселоною" (2:2).

"Початок матчу вийшов для нас неймовірно важким. У перші 20 хвилин "Барселона" могла забити більше, ніж один гол. Ми дуже швидко втрачали м"яч, але треба віддати належне футболістам: вони не опустили рук і продовжували гнути свою лінію. Суперник упустив кілька моментів, але й ми розтринькали відмінні можливості забити.

Врешті-решт вийшла нічия з рахунком 2:2. Я не заперечую, що нам протистояла чудова команда, але мені все одно шкода, що ми пропустили два голи майже без боротьби. Те, як ми сьогодні втрачали м"яч, не лізе ні в які ворота ", - наводить слова Венгера прес-служба УЄФА.

"На стартовому відрізку ми надали "Барселоні" занадто багато вільного простору, але мої підопічні заслуговують добрих слів за те, щоб зберегли інтригу в протистоянні з сильною командою. Якщо у тебе немає характеру, в такій ситуації ти можеш програти 0:5. Ми ж зробили рахунок 2:2.

Шкодую лише про два необов"язкові голи. Перевага "Барселони" була такою великою тому, що ми виглядали дуже пасивно на початку матчу і дали супернику занадто багато свободи. Нерозумно сперечатися, що нас повністю переграли, проте більшу частину ударів суперник завдав у першому таймі.

Потім перед нами стояло завдання відіграти рахунок 0:2 і при цьому не пропустити третій гол ", - сказав наставник" канонірів ".

За матеріалами ФНК

Зараз ви читаєте новину «"Мої підопічні заслуговують на добрі слова" - Венгер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути