четвер, 01 квітня 2010 08:58

"Барселона" не втримала перемоги в матчі з "Арсеналом"

"Барселона" не втримала перемоги в матчі з "Арсеналом"

У середу, 31 березня, був зіграний перший матч чвертьфіналу Ліги Чемпіонів між лондонським "Арсеналом" та іспанською "Барселоною", в якому команди подарували справжнє футбольне видовище.

Перша третина тайму пройшла за повної ігрової і територіальної переваги "Барселони". Хаві, Дані Алвес, Ібрагімович і Мессі мали відмінні можливості, щоб відкрити рахунок, але канонірів рятував Алмунья, а каталонців підводила точність!

Гру в дебюті чудово характеризує той факт, що "Арсенал" перший удар у бік воріт Вальдеса завдав аж на 24-й хвилині. Після удару Насрі м"яч пройшов поряд зі стійкою.

Під кінець півгодини гри володіння м `ячем - 29% - 71%, удари 1 - 12 на користь "Барселони". Тим не менше на табло нулі. А "Арсенал" зробив першу заміну: Аршавін отримавши травму залишив поле, замість нього вийшов Ебуе.

Під кінець тайму "Арсенал" трохи вирівняв гру, принаймні моменти у "Барселони" стали виникати рідше. Але інша напасть наздогнала канонірів: травмувався Галлас, а Фабрегас заробив попередження, через що пропустить поєдинок на "Камп Ноу".

Не встиг початися другий тайм, як "Барселона" відкрила рахунок. На 46-й хвилині Златан Ібрагімович після пасу зі своєї половини поля перекинув Алмунья.

Після забитого голу каталонці стали частіше катати м"яч у центрі поля, хоча небезпечних моментів біля воріт Алмунья все одно вистачало. Був шанс зрівняти рахунок в "Арсенала": на 54-й хвилині Вальдес потягнув складний удар Бендтнера.

На 59-й хвилині Ібрагімович зробив дубль. Хаві видав шикарний пас на шведа, а той з 12-ти метрів розстріляв ворота канонірів.

Через 10 хвилин "Арсенал" повернув в гру інтригу. Уолкотт, який вийшов на заміну, втік від Максвела і пробив повз Вальдеса. Через три хвилини Піке заробив попередження і разом з Фабрегасом наступний матч буде спостерігати з трибуни стадіону.

На 85-й хвилині "Арсенал" все-таки зрівняв рахунок. Пуйоль заробив пенальті для канонірів і отримав червону картку. Ну, а Фабрегас впевнено реалізував одинадцятиметровий удар.

Ліга Чемпіонів.

1 / 4 фіналу.

Перший матч

Арсенал - Барселона - 2:2

Голи: Уолкотт (69); Фабрегас (85, пен.) - Ібрагімович (46, 59)

Арсенал: Алмунья - Санья (Уолкотт, 68), Галлас (Денілсон, 45), Вермален, Кліши, Сонг, Діабі, Фабрегас, Насрі, Аршавін (Ебуе, 29), Бендтнер

Барселона: Вальдес - Дані Алвес, Піке, Пуйоль, Максвелл, Бускетс, Кейта, Хаві, Педро, Мессі (Міліто, 87), Ібрагімович (Анрі, 75)

Попередження: Аршавін (22); Сонг (41); Фабрегас (45); Ебуе (75); Кейта (79) - Піке (72)

Вилучення: Пуйоль (84)

За матеріалами Korrespondent.net

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" не втримала перемоги в матчі з "Арсеналом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути