вівторок, 30 березня 2010 19:03

Фабреґас може не зіграти з "Барселоною"

  Наставники ”Інтера” та ЦСКА Жозе Моуріньйо (ліворуч) та Леонід Слуцький ніколи не грали у футбол на високому рівні, але досягли успіхів як тренери. Тому Слуцького називають ”російським Моуріньйо”
Наставники ”Інтера” та ЦСКА Жозе Моуріньйо (ліворуч) та Леонід Слуцький ніколи не грали у футбол на високому рівні, але досягли успіхів як тренери. Тому Слуцького називають ”російським Моуріньйо”

31 березня ще чотири команди стартують у чвертьфіналі Ліги чемпіонів.


"Інтер" (Мілан, Італія) — ЦСКА (Москва, Росія)

21.45. Мілан. Стадіон "Джузеппе Меацца" (розрахований на 85 тис. 847 глядачів)

Суддя: Г. Вебб (Англія)

ТБ: "Спорт-1", НТВ+футбол", УТ-1 (01.50)

Шанси на вихід до півфіналу: 70%–30%

"Інтер" давно ставить собі за мету виграти Лігу чемпіонів. Навіть не надто вдалі останнім часом результати у серії "А" відходять на другий план — чемпіон Італії показав, що в Європі грає по-іншому.

На перший погляд, команді Жозе Моуріньйо пощастило із жеребом — ЦСКА був найбажанішим суперником. Але чи зуміють італійці позбутися зверхності щодо суперника і вирішити кадрові проблеми через дискваліфікацію основного захисника Лусіо та опорника Мотти, якого, щоправда, замінити легше?


"Арсенал" (Лондон, Англія) — "Барселона" (Іспанія)

21.45. Лондон. Стадіон "Емірейтс" (розрахований на 60 тис. 355 глядачів)

Суддя: М. Бузакка (Швейцарія)

ТБ: УТ-1, "Спорт-2", "НТВ+спорт/онлайн"

Шанси на вихід до півфіналу: 40%–60%

У чемпіонаті Іспанії останнім часом "Барсу" витягував Лео Мессі. Але "Арсенал" — не "Сарагоса" чи "Алмерія", самих лише зусиль найкращого футболіста світу, якому тренер дав трохи перепочити у вихідні, буде замало. Невідомо також, чи зможе зіграти центральний оборонець Піке. А головною втратою іспанців стане відсутність травмованого Андреса Іньєсти, здатного закрити кілька позицій.

"Арсенал" готовий запропонувати суперникові атакувальний футбол — той, у який грає "Барселона". Цікавою видається тренерська дуель Венгер-Ґвардіола, а для капітана лондонців Сеска Фабреґаса це буде особливе протистояння. Він — вихованець клубної школи "Барси" — 16-річним опинився в "Арсеналі" й заграв там на рівні найкращих диспетчерів світу. "Барселоні" не бракує творчих півзахисників, проте вона дуже хоче повернути Сеска додому. Щоправда, Фабреґас має проблеми з коліном, і чи вийде він на поле — невідомо.

Зараз ви читаєте новину «Фабреґас може не зіграти з "Барселоною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути