пʼятниця, 02 квітня 2010 08:59

Фабрегас "заробив" перелом у матчі з "Барселоною"

Фабрегас "заробив" перелом у матчі з "Барселоною"

Капітан лондонського "Арсеналу" Франсеск Фабрегас вибув до кінця сезону через перелом малогомілкової кістки, повідомляє BBC News.

Півзахисник отримав травму після зіткнення із захисником "Барселони" Карлесом Пуйолем в першому матчі 1 / 4 фіналу Ліги чемпіонів. За підсумками епізоду, суддя вилучив з поля Пуйоля і призначив пенальті у ворота іспанського клубу.

Реалізований Фабрегасом одинадцятиметровий дозволив "Арсеналу" зрівняти рахунок у матчі, по ходу якого "каноніри" поступалися 0:2. Зустріч так і закінчилася внічию - 2:2.

Сам Фабрегас заявив, що в момент виконання пенальті він практично не відчував болю, зате вже після гола відчув, що "більше не може ходити". Тим не менш, футболіст дограв матч до кінця.

Матч-відповідь між "Барселоною" і "Арсеналом" пройде в столиці Каталонії 6 квітня. Крім Фабрегаса в ньому не зможе зіграти ще один провідний гравець "канонірів" Андрій Аршавін, який вибув на два-три тижні через рецидив старої травми. Як і Фабрегас, Аршавін отримав це пошкодження в першій грі з "синьо-гранатових".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Фабрегас "заробив" перелом у матчі з "Барселоною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути