неділя, 24 червня 2007 10:47

"Азовмаш" готовий грати у Кубку УЛЕБ

Чемпіон України маріупольський "Азовмаш" все ж таки виявив бажання брати участь в Кубку УЛЕБ, а не в турнірі нижче рангом – Кубку Європи, повідомляє www.basket.com.ua.

Керівництво "Азовмашу", напевно, усвідомило помилку, яку зробило, вирішивши залишитися в Кубку Європи. Наразі, вірогідність участі "синьо-білих" в турнірі під егідою УЛЕБ вельми висока, проте початок наступного тижня повинен все розставити по своїх місцях.

"Азовмаш" сам ускладнив собі життя недавньою відмовою, але, буде сподіватися, що керівництво УЛЕБ не зверне на це особливої уваги.

Можливо, такий хід маріупольців пояснюється рекомендаціями УЛЕБ, що з"явилися днями, в яких професійним лігам Іспанії, Італії і Франції запропоновано не брати участь в прийдешньому клубному турнірі ФІБА-Європа.

Якщо ситуація не зміниться, то Україна отримає два представництва в Кубку УЛЕБ – "Азовмаш" і БК "Київ" і чотири в Кубку Європи – "Хімік", "Черкаськи мавпи", "Дніпро" і БК "Одеса".

Зараз ви читаєте новину «"Азовмаш" готовий грати у Кубку УЛЕБ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути